Property Engineering voert voor haar opdrachtgevers projectmanagement in verschillende fases van een project; van initiatief fase tot en met realisatie. Met ruim 18 jaar ervaring in vastgoedontwikkeling heeft Property Engineering het vermogen om projecten snel integraal te beoordelen. Door deze integrale analyse kunnen aandachtspunten in een vroeg stadium worden benoemd.On specs, on budget and on time, everytime!

ontwerpteam

Tendermanagement

Vanwege de integrale aanpak en het vermogen om juiste keuzes te maken in het eerste stadium van een ontwikkeling werkt Property Engineering vaak voor opdrachtgevers aan tender trajecten. Door het optimaal in balans brengen van het ontwerp, de uitvoerbaarheid, de planeconomie en de verkoopbaarheid wordt een onderscheideind vermogen gecreƫerd in planproposities en grondbiedingen.

Property Engineering heeft ruime ervaring in publiek-private samenwerkingen en kan zich daardoor verplaatsen in aanbestedende diensten. Dit stelt Property Engineering in staat om in PPS trajecten daadwerkelijk te luisteren naar een vraagstelling in plaats van deze alleen aan te horen.


Contractmanagement

Vanzelfsprekend levert Property Engineering ook input voor de contractuele voorwaarden van dergelijke opdrachten en kan zij gedurende de looptijd van het project de contracten beheren, eventueel gecombineerd met de projectadministratie.

Interim management

Op verzoek van haar opdrachtgevers biedt Property Engineering maatwerkoplossingen als er capaciteit nodig is op projecten die langer lopen. Projectdirectie en projectmanagement kan ad interim worden ingevuld door betrokken en toegewijde vastgoed professionals.